Home Ekonomija Zdravko Delić se pridružio tvrtki ECA u pripremi za snažniji nastup sljedeće godine

Zdravko Delić se pridružio tvrtki ECA u pripremi za snažniji nastup sljedeće godine

by Energypress.net

Gospodin Zdravko Delić, stručnjak za zrakoplovstvo poznat i daleko izvan granica Hrvatske, pridružio se timu European Coastal Airlinesa u sklopu priprema za još snažniji nastup na tržištu tijekom turističke sezone 2017. godine.

Još od kolovoza 2014., poslovanje European Coastal Airlinesa u Hrvatskoj se razvija velikom brzinom, pa smo tako tijekom samo 22 mjeseca otvorili i povezali 15 odredišta na Jadranu.

Sigurno smo i udobno prevezli više od 40.000 putnika. Naš posao, međutim, ide dalje od toga: kako ECA sad operira na više uzletišta u jugoistočnoj Europi nego i jedna druga zrakoplovna kompanija, naš se tim širi. Gospodin Zdravko Delić donosi u našu tvrtku pravo blago iskustva u zrakoplovstvu – između ostalog, vodio je poslovanje Zrakoplovno-tehničkog centra u Zagrebu, te Delta Air zračnog prijevoznika.

Sasvim smo sigurni da će s ovim pojačanjem našeg već uspješnog tima letovi u proljetnoj sezoni 2017. godine biti još bolje pripremljeni, a korisnici biti još zadovoljniji nezaboravnim iskustvom panoramskih letova na optimalnoj visini za razgledavanje ljepota Jadrana. Gospodin Delić će dodatno optimizirati naše letačke operacije u Hrvatskoj i biti svojevrsna kontaktna točka za naše poslovne partnere, Hrvatsku zrakoplovnu agenciju i ostale suradnike.

Related Posts