Vrdoljak: S nesnalaženjem će doći i loši rezultati

Predsjednik Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata Ivan Vrdoljak u ponedjeljak je u Križevcima rekao da će iza politike sukoba, nesnalaženja i nesposobnosti u prvih sto dana ove Vlade doći loši rezultati.

“U zadnjih sto dana svjedoci smo politike sukoba, nesnalaženja, nesposobnosti, a s tim će doći i lošiji rezultati, kako to obično biva, s odmakom od šest do devet mjeseci”, rekao je Vrdoljak u Križevcima.

Pozvao je Vladu da “konačno počne raditi” i posluša savjete oko prerađivačke industrije, izvoza i investicija. “Ako to nije smrtni grijeh, neka poslušaju savjete svojih prethodnika. Bit će uspješniji, a ovako to sigurno nisu”, rekao je Vrdoljak na konferenciji za novinare gdje se, u sklopu obilaska županijskih organizacija HNS-a i pripremama za mjesne izbore 2017., osvrnuo i na aktualno stanje u Hrvatskoj. Ocijenio je da će posljedice za građane biti veće što će dulje biti ova Vlada. Za potpredsjednika Vlade Božu Petrova rekao je da “ima takve beneficije da će pretrpjeti svašta da zadrži svoj položaj”.

You may also like