Vrdoljak: Most je parazit koji se hrani supstancom drugih stranaka

Gostujući u Novom danu na N1 televiziji, Ivan Vrdoljak, predsjednik HNS-a, ustvrdio je da je ‘Most parazit koji se hrani supstancom drugih stranaka te traži načine na koje bi zakomplicirao pregovore i otišao u opoziciju’

Šef HNS-a smatra da najave, prema kojima bi mjesto predsjednika Sabora moglo biti rotirajuće, odnosno da se obnašanje te funkcije podijeli između te dvije stranke, svakoj po dvije godine mandata, govore o nepovjerenju između Mosta i HDZ-a te da Most traži izlaz da bi otišao u opoziciju. ‘Most je parazit koji se hrani supstancom drugih stranaka te traži načine na koje bi zakomplicirao pregovore i otišao u opoziciju’, istaknuo je Vrdoljak.

Upitan da prokomentira mogućnost da se vlast formira bez Mosta, Vrdoljak je kazao kako je ‘to neki novi trenutak’.  ‘Imam dojam da pregovori predugo traju. Očito je da je došlo do problema oko podjela plijena, no na početku je trebala biti mantra da je važna budućnost građana, a ne podjela fotelja’, zaključio je Vrdoljak, dodavši da HNS ide u opoziciju.

You may also like

0 comments