Home Hrvatska Vesna Pusić: Nemam ništa protiv da nas zovu pojedinačno na konzultacije

Vesna Pusić: Nemam ništa protiv da nas zovu pojedinačno na konzultacije

by Energypress.net

Predsjednica HNS-a Vesna Pusić reagirala je na izjavu glasnogovornika Mosta nezavisnih lista koji je u Novom danu N1 televizije izjavio da je njezin prijedlog o pojedinačnim konzultacijama zastupnika Mosta kod predsjednice skandalozan.

Podsjećamo, Pusić je predložila da zastupnici Mosta pojedinačno dođu na konzultacije kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović kako bi se izjasnili o tome koju koaliciju podržavaju. Grmoja tu izjava smatra skandaloznom te poziva da se na isti način očituju i zastupnici HNS-a.

“Ono što se dogovori to će podržati svi zastupnici Mosta. Skandalozne su izjave ministrice Pusić koja kaže da bi zastupnike Mosta trebalo individualno pozivati na konzultacije kod predsjednice, trebalo bi tako zvati pojedinačno i zastupnike HNS i pitati hoće li sada podržati suradnju Mosta i HDZ-a ili će ostati pri koaliciji Hrvatska raste. Takve izjave su skandalozne. Mi i dalje pozivamo Hrvatsku raste da se uključi u trojnu vladu. Moramo prvo vidjeti jesu li ovi HDZ-ovi prijedlozi pozitivni i onda možemo nastaviti razgovore”.

Vesna Pusić reagirala je na njegovu izjavu i rekla da protiv njegovog prijedloga nema ništa. “Zastupnici SDSS su također išli individualno na konzultacije predsjednice i nemam ništa protiv da se i svi zastupnici zovu pojedinačno pa time i zastupnici HNS-a”, kratko je kazala Pusić za N1.

Related Posts