U Istanbulu eksplozija u zračnoj luci

U eksploziji koja se tijekom noći s utorka na srijedu dogodila u istanbulskoj zračnoj luci Sabiha Gokcen ozlijeđeno je dvoje članova osoblja zaduženog za čišćenje zrakoplova, no uzrok ekplozije za sada nije još poznat, priopćila je u srijedu zrakoplovna kompanija Pegasus.

Avijoprijevoznik je priopćio da se ekplozija dogodila oko 2 sata u noći, kada u blizini nije ni bilo putnika te da se dogodila u dijelu za održavanje zrakoplova ranivši pritom dvoje članova osoblja zaduženog za čišćenje. Policajci opremljeni zaštitnim prslucima i puškama uspostavili su nakon eksplozije sigurnost na ulazima u zračnu luku. Policija je također provjeravala vozila u širem okružju zračne luke, dok je helikopter nadlijetao to područje, javila je turska agencija Anadolija.

Kako javlja agencija, dvoje ozlijeđenih nalazi se u bolnici, a jedan od njih zadobio je teže ozljede. Dužnosnik u zračnoj luci kazao je u kratkoj izjavi kako nema poremećaja u polijetanju i slijetanju zrakoplova te kako se ispitivanje o uzrocima i okolnostima incidenta nastavlja.

You may also like

0 comments