Tonino Picula podržao Zlatka Komadinu

Tonino Picula na svom Facebook profilu zahvalio je svima koji su htjeli da se kandidira za predsjednika SDP-a. Ipak, kandidirati se neće, a svoju potporu daje Zlatku Komadini.

Razloga za ovakvu moju odluku ima više, ali glavni proizlazi iz procjene da, u postojećim okolnostima, najveći doprinos temeljitoj promjeni načina upravljanja strankom i afirmaciji socijaldemokratskih politika mogu dati kao dio novog vodstva SDP-a, objasnio je. Zbog toga će istaknuti kandidaturu za mjesto u Predsjedništvu SDP-a.

Već 25 godina zauzimam se za SDP čija je misija biti medij političkog djelovanja za sve koji žele pravednije, uravnoteženije, poduzetnije i tolerantnije hrvatsko društvo. Na unutarstranačkim izborima za predsjednika moju podršku ima kolega Zlatko Komadina. Njega prepoznajem kao čovjeka koji od početka dokazuje predanost socijaldemokratskim vrijednostima, afirmira politički vjerodostojan SDP, koji se zna suočiti i s vlastitim slabostima, ali koji na izborima itekako zna dobiti povjerenje građana, napisao je na Facebooku. Zlatko Komadina zahvalio mu je na potpori, također na svojem profilu.

You may also like