Sutra će se sastati Vijeće za suradnju Domoljubne koalicije i Mosta

Saborski zastupnik Mosta Ivan Kovačić najavio je u utorak da će se Vijeće za suradnju Domoljubne koalicije i Mosta sastati u srijedu, 10. veljače, te istaknuo kako i jedna i druga strana rade na svojim prijedlozima za ministra branitelja i zamjenike ministara.

“Jedna i druga strana rade na svojim prijedlozima i sastajemo se sutra”, rekao je Kovačić novinarima ispred Hrvatskog sabora, gdje je dao izjavu vezano za primjenu novoga Zakona o sportu. Na upit imaju li spremna rješenja za zamjenike i ministra branitelja, Kovačić je kratko poručio: “Bit će”.

Potvrdio je kako Most želi da pomoćnici u ministarstvima koje su dobili također budu iz Mosta.  “Ako smo se već odlučili za pojedina ministarstva, ne zato što su nam bili najdraža, nego zato što smo te reforme unutar tih ministarstava možda i najviše komunicirali s javnošću, želimo da te reforme s našim ljudima i provedemo”, kazao je.

Odbacio je nagađanja da Most želi ljude i u upravama državnih poduzeća. “Javna poduzeća su nešto sasvim drugo. Najbolje bi bilo da smo uzeli još promet i pomorstvo pa da smo uzeli kompletna javna poduzeća u Hrvatskoj”, izjavio je Kovačić.

You may also like