Štromar: Sumnjam da će biti poreza na nekretnine

Ministar Predrag Štromar sazvao je konferenciju za medije na temu energetska obnova zgrada javnog sektora. Dotaknuo se i poreza na nekretnine.
Na početku konferencije za medije ministar Predrag Štromar rekao je: “Moram reći da nema poreza na nekretnine i zbog utvrđivanja vrijednosti nekretninato neće biti moguće učiniti u mandatu ove Vlade”.
 Potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja konferenciju je sazvao povodom iznimnoga interesa prijavitelja za Poziv na dostavu projektnih prijedloga “Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora”.

Inače, zbog iskazanog značajnog interesa potencijalnih prijavitelja na Poziv Ministarstva s danom 5. veljače 2018. godine ukupan iznos zatraženih bespovratnih sredstava za dodjelu dosegnuo je 200% ukupnog raspoloživog iznosa bespovratnih sredstava.

Zbog toga su prijave na Poziv privremeno obustavljene, a prema podacima prikupljenim nakon obustave poziva, zaprimljene su ukupno 443 prijave. (N1info)

You may also like

0 comments