Škola diplomacije u organizaciji Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld

Dubrovnik – Visoka škola za međunarodne odnose i diplomaciju Dag Hammarskjöld nastavlja svoju društveno odgovornu ulogu. 

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije i ove godine organizira Školu diplomacije u Dubrovniku, 1. travnja, kao intenzivni jednodnevni akademski i stručni seminar namijenjen učenicima trećih i četvrtih razreda srednjih škola, studentima i drugim zainteresiranim za međunarodne odnose, vanjsku politiku i diplomaciju.

Cilj Škole je informirati i obrazovati polaznike za diplomaciju kao njihov budući životni i karijerni poziv te predstaviti studije Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjold iz Zagreba kao vodeće visokoobrazovne ustanove, ne samo u Hrvatskoj, nego i u ovom dijelu Europe. Škola diplomacije uključuje predavanja profesora Visoke škole i partnerskih sveučilišta, razgovore s veleposlanicima Hrvatske i stranih država, radionice, simulacije pregovaranja i filmske projekcije. Sudionici Škole nakon uspješno završenog programa dobivaju diplome na svečanoj ceremoniji.

Treća Škola Diplomacije se održava u Dubrovniku, u dvoranama Inter-University Centre Dubrovnik, don Frane Bulića 4, Dubrovnik 1. travnja 2015 godine s početkom prijave u 9:30.

Prijave se primaju do srijede 25. ožujka 2015. na:
telefon: (01) 3700 666 ili
E-mail: tajnistvo@diplomacija.hr