Siniša Petrović ne želi nagađati o tome tko mu smješta

I treći posebni savjetnik nekadašnjeg premijera Zorana Milanovića, Siniša Petrović decidirano odbacuje bilo kakvu povezanost s isplatom sumnjivih dnevnica za službena putovanja 2015, nakon što se uz Milanovićeve savjetnike Nevena Budaka i Slavka Goldsteina našao pod povećalom javnosti zbog iznosa od 307 tisuća kuna koji je prema nalazu Državne revizije, ovaj trojac potrošio na putovanja.

Petrović za tportal ističe kako te godine na nikakvom službenom putu nije bio. ‘Ja sam posao radio bez naknade’, kazao nam je Petrović.

Siniša Petrović imenovan je posebnim premijerovim savjetnikom za europsko pravo početkom 2012. Milanovićev prijatelj i kolega s fakulteta profesor je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Petrović je i član Nadzornog odbora Atlantic Grupe kojoj je na čelu još jedan Milanovićev prijatelj Emil Tedeschi. Dolaskom Kukuriku koalicije postaje i predsjednik NO Croatia Airlinesa, a bio je i predsjednik NO Ine.

Na pitanje tko po njemu stoji iza cijele priče s obzirom da se prema izjavama aktera radi o fiktivnim putovanjima s kojima prozvani trojac nije imao veze, kaže: ‘Ne mogu o tome suditi’. Najavio je kako planira podnijeti kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja.

You may also like

0 comments