Šibenska tvrtka ugovorila poslove vrijedne 15 milijuna kuna

Šibenska tvrtka Marinetek NCP ugovorila je tri nova posla u Hrvatskoj ukupno vrijedna 15 milijuna kuna, izvijestili su iz te tvrtke.

Marinetek NCP, dobitnik Zlatne plakete Hrvatske gospodarske komore za najuspješnije malo poduzeće u županiji, uskoro kreće s drugom fazom rekonstrukcije marine Kornati u Biogradu na moru, potpisao je ugovor s Lučkom uprava Pula za uređenje sportske lučice u uvali Bunarina, a sa šibenskom Lučkom upravom za uređenje luke Vrnaža u Šibeniku, izvijestili su iz uprave tvrtke o tim projektima ukupno vrijednima gotovo 15 milijuna kuna.

Početkom ove godine Marinetek NCP dovršio je radove na prvoj fazi rekonstrukcije morskog dijela Marine Kornati u Biogradu na moru. Danas je marina Kornati nautički centar sjeverne Dalmacije kapaciteta preko 750 vezova.

Proizvodnja pontona za Biograd započela je prije potpisivanja 7,6 milijuna kuna vrijednog ugovora, jer je dio pontona morao biti napravljen i dopremljen za potrebe Biograd Boat Showa koji se održava krajem listopada. U planu je izgradnja i doprema 35 pontona raznih dimenzija koji će oblikovati pet gatova.

U Puli je tvrtka zadužena za rekonstrukciju gatova u lučici Bunarina, kojom privremeno upravlja tamošnja lučka uprava.

Treći novi posao Marinetek je dobio u Šibeniku gdje izrađuje pontone za uvale Vrnaža. Ugovor vrijedan 5 milijuna kuna potpisan je s Lučkom upravom Šibensko-kninske županije. (Agencije)

You may also like

0 comments