Relago – Prva mobilna aplikacija loko vožnje na tržištu

Hrvatska tvrtka Relago plasirala je jedinstvenu besplatnu mobilnu aplikaciju naziva Loko vožnja. Riječ je prvoj aplikaciji na hrvatskom tržištu koja omogućuje jednostavnu evidenciju loko vožnje na pametnom telefonu u stvarnom vremenu, a u potpunosti je besplatna za preuzimanje na pametnim telefonima.

Aplikacija Loko vožnja iznimno je korisna djelatnicima koji se služe privatnim automobilima u poslovne svrhe, jer znatno olakšava praćenje i evidenciju sati provedenih u vožnji i prijeđenih kilometara. Princip rada je vrlo jednostavan. Na samome početku vožnje pokrene se praćenje loko vožnje, a po završetku aplikacija sama unosi vrijeme kraja i izračunatu kilometražu te se upiše svrha i relacija vožnje. Prednosti korištenja aplikacije Loko vožnja svakako su i skraćivanje vremena evidentiranja, kao i novčana ušteda.

„Aplikacija Loko vožnja uvelike olakšava svakodnevne obveze osobama koje koriste privatne automobile u poslovne svrhe. Preuzimanje je jednostavno, a aplikacija je u potpunosti besplatna. Sve što vam treba je pametan telefon, odnosno smartphone. Također, omogućeno je slanje evidencije mjesečne loko vožnje na e-mail koja se kasnije može isprintati, potpisati i na temelju koje poslodavac može napraviti isplatu.“ – izjavio je direktor tvrtke Relago, Manuel Grgec.

Aplikacija je u prvoj fazi dostupna na Google Play-u za Android, a kasnije će biti prisutne i verzije za druge platforme (iOS i Windows Phone). Ukoliko korisnik ima aktivnu Relago aplikaciju Putni nalozi, loko vožnje s mobilnog telefona mogu se automatski sinkronizirati u aplikaciju radi objedinjavanja loko vožnji svih djelatnika, obračuna i isplate naknade djelatnicima te prijave isplate neoporezivih primitaka u ePoreznu.

Relago je hrvatska tvrtka koja posluje od 2013. godine i kreira vlastite web aplikacije koje olakšavaju svakodnevno poslovanje. Na tržištu se nalaze sljedeće aplikacije: Računi, Putni nalozi, Rezervacije, Dokumenti i Članstvo. Nova, besplatna mobilna aplikacija, Loko vožnja, jedinstvena je na hrvatskom tržištu. Relago posluje s preko 1000 klijenata, a njihova usluga dostupna je 24/7/365 uz besplatan probni period aplikacija u trajanju od 14 dana. Tehnička platforma Relaga temelji se na Microsoft Azure platformi, koja je jedna od najboljih na svijetu. Više na http://www.relago.hr/.

You may also like