Home Hrvatska Raspuštena vukovarska Gradska organizacija HDSSB-a

Raspuštena vukovarska Gradska organizacija HDSSB-a

by Petra Rajković

Predsjedništvo HDSSB-a jednoglasno je odlučilo raspustiti vukovarsku Gradsku organizaciju te stranke, a za povjerenicu stranke u tome gradu imenovalo je Slavicu Marinović, izvijestili su u četvrtak navečer iz HDSSB-a.

U priopćenju za javnost predsjednika te stranke Dragana Vulina navodi se kako je raspuštanje posljedica isključenja dosadašnje predsjednice vukovarske Gradske organizacije i članice Predsjedništva HDSSB-a iz te stranke Slavice Jelinić koja je vukovarska gradska vijećnica.

Slavica Jelinić zajedno s Damirom Doroghazijem nekoliko se puta nakon isključenja iz HDSSB-a javno predstavljala kao članica Predsjedništva HDSSB-a i s te je pozicije komunicirala s javnošću, ističe se te dodaje da “oni više nisu članovi stranke i da nemaju pravo javno nastupati u njezino ime”.

Na početku stranačkog raskola, potkraj listopada, u kojem je dio članova podupro osječko-baranjskog župana Vladimira Šišljagića i belišćanskoga gradonačelnika Dinka Burića, Predsjedništvo HDSSB-a raspustilo je na području Osječko-baranjske županije gradske organizacije u Belišću i Valpovu.

(Agencije)

Related Posts