Puljak: Nama je drago da nas je gospođa Dalić donirala

Ivica Puljak iz stranke Pametno javio se u Dnevnik u 18 iz Splita i govorio o donaciji koju je Martina Dalić, aktualna ministrica gospodarstva, dala lani njegovoj stranci, donosi N1.

Kako komentirate činjenicu da se ta donacija sada plasira u javnost?

“Mislim da je to vrsta unutarhdzovskih borbi. Nama je drago da nas je gospođa Dalić donirala i prepoznala ono što i ostali stručnjaci, a to je najbolji program koji je ikad izrađen u Hrvatskoj. Za ove izbore smo ga unaprijedili i sve što sadašnja Vlada priča mi smo pretočili u brojke. Program je i sada na raspolaganju i nadamo se da će Vlada uzeti nešto iz njega.”

Jeste li se čuli s gospođom Dalić kada vas je donirala ili sada nedavno?

“Niti tada niti nedavno, već smo u međuvremeno porazgovarali.”

Što Vam je rekla?

“Razgovarali smo između izbora. Poručila je ono što sam i rekao, podržala je naš program. Naravno da joj želim sve najbolje i da odgovorno radi svoj posao prema hrvatskim građanima.”

Govori se da je njezina ekonomska politika daleko od HDZ-ove, da je preliberalna?

“Ne razumijem ekonomsku politiku HDZ-a jer ja nisam vidio kakva je ona. Ne može se iščitati ni iz njihovog programa. Dosadanašnja ekonomska politika i HDZ-a i SDP-a bila je neka vrsta neozbiljne politike i dovela nas do toga da smo jedna od najgorih zemalja u EU. Nadam se da će ubuduće biti odgovornija. Takvu politiku smo mi ugradili u naš program i nadam se da će uzeti nešto od toga.”

You may also like

0 comments