Propala monetizacija?

Predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata i jedan od glavnih aktera inicijative “Ne damo naše autoceste” Mijat Stanić na svom je Facebook profilu u ponedjeljak oko 19.30 sati napisao da je propala monetizacija autocesta.

“Narode, zasad neslužbeno, PROPALA KONCESIJA – investitori povukli ponude,…hehe,..”, napisao je Stanić na Facebooku.

Podsjetimo, Stanić je u srijedu rekao da ima potvrdu ministra uprave Arsena Bauka da su skupili preko 460.000 ispravnih potpisa što je, ističe, više nego dovoljno za raspisivanje referenduma “Ne damo naše autoceste” te vjeruje da će se uskoro i raspisati.

“Narode uspjeli smo, ministar Bauk potvrdio – imamo preko 460 tisuća važećih potpisa, uskoro referendum Ne damo naše autoceste”, napisao je na Facebooku Stanić.

Izjavio je Hini kako vjeruje da će referendum uskoro biti raspisan prema Zakonu o referendumu te kako očekuje da će se građani izjasniti protiv davanja autocesta u koncesiju. Svoje očekivanje temelji, kako kaže, na tome što su građani vrlo rado potpisivali inicijativu.

Rekao je da je prema odluci Ustavnog suda za raspisivanje referenduma potrebno 405.000 potpisa, što znači da imaju dovoljno prikupljenih potpisa.

N1televizija

You may also like