Prgomet slavi razbijanje Mosta, poslao ostatak ekipe “saditi kupus”

Most kao Most od danas više ne postoji. Ovo su j….. vremena, nema tu cile mile. Njima tek sad počinju problemi. Moraju se jadni izvući iz ove priče – kaže Prgomet. Drago Prgomet uz kavu u caffe baru “Escobar” u Importane Galeriji komentirao je događaje koji se zbivaju zadnjih nekoliko dana i njegovo izbacivanje iz stranke.

“Bolje iz Mosta nego s mosta”, rekao je Prgomet svojim kolegama i nasmijao se, prenose 24 sata. Vidno raspoložen prokomentirao je i Reinera i sastanke koji su izašli u medijima. “A kako se danas Reineru tresao glas, to je strašno. Ne znam ni što je čudno da se ljudi sastaju.” Nakon kratkog razgovora, otišao se naći s Amerikancima na kavu u Martićevu ulicu, ali se vrlo brzo vratio još bolje raspoložen. “Ma super je prošlo, smiješno im je sve to”, rekao je.

Tada mu je zazvonio mobitel, a umjesto da njega smiruju, on je smirivao svoje suradnike. “Budite mirni, samo radite svoj posao. Ne mogu te izbaciti iz nečega čega nisi član. Samo mirno. Dečki nek lijepo žive u Metkoviću i sade kupus zajedno s Jambom i uživaju”,  rekao je u telefonskom razgovoru i nastavio komentirati stranku i očigledno gospodina Petrova.

“Most kao Most od danas više ne postoji. Ovo su j….. vremena, nema tu cile mile. Njima tek sad počinju problemi. Moraju se jadni izvući iz cijele ove priče. Čovjek je dao toliko kontradiktornih izjava u ovih tjedan dana da je to strašno, već se sad gubi. Oni na ova tri Vugrinovićeva mandata pa Petrina će ih poslati u p… materinu.”

You may also like