Prgomet: Pitajte mojih 22 tisuće birača trebam li vratiti mandat

Nakon što je Nacionalno vijeće Mosta prekinulo suradnju s njim, Drago Prgomet sastao se s Krunom Badelom. Badel je specijalist za politička pitanja i zaposlenik veleposlanstva SAD-a u Zagrebu. Prgomet je nakon izbacivanja zbog susreta sa Zoranom Milanovićem odgovorio na pitanje što će s mandatom, sada kada više nije u Mostu.

“Pitajte 22 tisuće građana koji su glasali za mene”, kratak je bio Prgomet. “Nakon jučerašnje sjednice Nacionalnog vijeća MOSTA i novoizabranih saborskih zastupnika MOSTA, četveročlana delegacija u kojoj je bio i Drago Prgomet, službeno je vodila razgovore sa SDP-om i HDZ-om, odnosno predstavnicima njihovih koalicija, a nakon toga tri su se člana vratila na nastavak prekinute sjednice.

Nažalost, dok su svi drugi članovi Nacionalnog vijeća i novoizabrani zastupnici MOSTA nastavili unutarnje razgovore, Drago Prgomet je bez znanja Nacionalnog vijeća vodio osobne pregovore sa Zoranom Milanovićem. Zbog potpunog narušavanja povjerenja, Nacionalno vijeće MOSTA donijelo je odluku o prekidu suradnje s Dragom Prgometom”, priopćili su danas iz Mosta.

You may also like