Ponovno pale cijene goriva

Nove cijene
Cijene goriva pale su i ovaj tjedan pri čemu je benzin u prosjeku jeftiniji za 22 lipe po litri u odnosu na prošli tjedan, a dizel za 28 lipa.

Zbog velike ponude na globalnom tržištu, a male potražnje, kao jedne od posljedica problema s koronavirusom, cijene goriva snižene su i ovaj tjedan.

Tifon prodaje Eurosuper 95 po 7,76 kuna, kolika je cijena i na Ininim postajama. Lukoil po litri tog goriva traži lipu više, Petrol dvije lipe više, dok je cijena na Croduxu 7,81 kunu. Ininino gorivo Eurosuper 95+ stoji 7,86 kuna, a isto gorivo kod Lukoila 8,02 kune. Eurosuper 100 Ina cijeni 8,30 kuna, Petrol dvije lipe više. Kod Tifona i Croduxa to gorivo stoji 8,35 kuna.

Cijene eurodizela startaju od 7,96 kuna po litri, a to je cijena koju nudi Ina. Dvije lipe više traži Lukoil, dok Tifor, Petrol i Crodux litru eurodizela cijene po 7,99 kuna.  Inin Eurodizel+ košta 8,06 kuna, a Tifonov Class eurodiesel 8,13 kuna. Isto toliko stoji i Q Max eurodiesel Petrol, dok je Eurodizel Plus Croduxa tek lipu skuplji. Na kraju, Eurodizel + koji prodaje Lukoil košta 8,20 kuna.

Pročitajte i analizu iz prošloga tjedna

Je li moguće značajnije smanjenje cijena goriva?

You may also like

0 comments