Politico: George Bush stariji će glasovati za Clinton

Bivši američki republikanski predsjednik George Bush stariji na izborima u studenom glasovat će za demokratsku kandidatkinju Hillary Clinton, objavio je Politico u utorak, referirajući se na objavu nećakinje bivšeg predsjednika Kennedyja.

Bush je odluku o glasovanju za Hillary Clinton otkrio Kathleen Kennedy Townsend, nećakinji bivšeg američkog predsjednika Johna Fitzgeralda Kennedyja, ali njegov ured to još nije potvrdio.

Bush, koji je bio predsjednik od 1989. do 1993. godine, nije podržao republikanskog kandidata Donalda Trumpa. To nije učinio ni njegov sin Jeb Bush, koji se neuspješno kandidirao za republikansku nominaciju, kao ni njegovi rivali Ted Cruz i John Kasich.

Kennedy Townsend je na svom Facebook profilu objavila fotografiju sastanka s Georgeom Bushom starijim ispod koje je napisala: “Predsjednik mi je rekao da će glasati za Hillary”.

Bushov glasnogovornik bio je oprezniji od nje, izjavivši kako nije još sigurno za koga će bivši predsjednik glasati, te da se to još uvijek provjerava.

You may also like

0 comments