Petrov: Spinovi iz drugih stranaka nemaju smisla

Današnji način i ponašanje Mosta pokazuje koliko smo homogeni i sve insinuacije i spinovi koji dolaze iz drugih “tabora” nemaju smisla, izjavio je u srijedu navečer Božo Petrov nakon sastanka Nacionalnog vijeća Mosta, odgovarajući na novinarsko pitanje je li između njega i Drage Prgometa došlo do razlaza.

Sjednica Nacionalnog vijeća sazvana je, prema izjavama članova Mosta, kako bi bili upoznati s tijekom započetih razgovora sa SDP-om i HDZ-om, kojima je Most predložio osnivanje zajedničke Vlade. Novinarima je potvrđeno kako na sastanku nije bilo Drage Prgometa, a na pitanje zašto nije došao, članovi stranke odgovarali su kako Prgomet ima drugih obaveza.

Istodobno s početkom sastanka Nacionalnog vijeća novinskim je redakcijama u 18 sati stigla i obavijest u kojemu se navodi kako odlukom Bože Petrova, komuniciranje Mosta s javnošću preuzima PR agencija, uz napomenu kako Drago Prgomet do daljnjega neće davati izjave.

Budući saborski zastupnik Mosta Robert Podolnjak novinarima je nakon sastanka ponovio kako u Mostu nema podjela, a na pitanje zašto Prgomet više ne može javno istupati, odgovorio je kako je u strankama normalno da se za to ovlasti jedna osoba. “Mi smo nastali u vrlo kratkom vremenu, demokratično smo društvo s nizom vrlo jakih individualaca… i možda je bilo određenih istupa u javnosti koji nisu bili do kraja usklađeni, ali nikakvih podjela među nama nema. Mi smo zajedno i namjeravamo ostati zajedno”, zaključio je.

You may also like