Home Uncategorized Pero Ćorić: Most je politička fikcija

Pero Ćorić: Most je politička fikcija

by admin

Pero Ćorić iz HSP-AS oštro je napao Most za koji je izjavio da se radi o političkoj fikciji koja nema što tražiti pred građanima ukoliko dođe do novih izbora.

Ćorić je govorio i o ulozi Tomislava Karamarka prilikom kadroviranja. ”Govorim o činjenicama, a to je da Karamarko mora biti sukreator u unutarnjim poslovima. Ovo ide u smjeru da se otupi njegova oštrica i da bi povukao ručnu. Osuđujem uključivanje obitelji u ovo i mislim da je to nekorektno”, kazao je Ćorić.

”Mi smo dobili mandat, ne zato što smo ljepši od Milanovića, iako ja i sada mislim da smo ljepši, nego jer smo sposobniji” , kazao je Ćorić kazavši da je Most politička fikcija, rekao je za N1.

”Uvijek je ta neka priča. Ne mogu prihvatiti činjenicu da takva fikcija bira pomoćnike i zamjenike, a mi imamo stručne ljude koji u tome ne sudjeluju. Ono što ja radim je da glumim da imam informacije – mi ih skupljamo i meni bi trebalo dati Oscara”, kazao je Ćorić.

”Volio netko ili ne Bandića on ima 4 zastupnika i on je 3. politička opcija pa u razgovorima mora biti Milan Bandić 365. Tri političke opcije moraju razgovarati, a nakon toga mora oživjeti ovo Vijeće, zvalo se ono Vijeće staraca ili mudraca. Sve drugo je neprihvatljivo. Uvjeren sam da će Karamarko dokazati da optužbe nisu utemeljene”, kazao je Ćorić.

Dodao je da ne vidi nikakvu političku odgovornost u slučaju suradnje s tvrtke Ane Karamarko s tvrtkom lobista MOL-a. ”Ne vidim nikakvu političku odgovornost. Ona je izjavila da je sve ugovore prekinula. Zakon je tu jasan”, rekao je Ćorić.

Ćorić kaže kako on ne radi na tome da se riješi Mosta, ali i da budućnost Vlade ne vidi u preslagivanju. ”Ili ćemo raditi kako treba ili će biti izbori – ne vidimo budućnost u preslagivanju”, jasan je on. ”Govorim u ime našeg kluba. Most je ekipa koja ne želi ići na izbore, to tvrdim kategorički. Most zna da nema što tražiti ako izađu pred građane”.

Related Posts