Pašalić nije savjetnik premijera, a uskoro postaje facebook analitičar

Nekadašnji savjetnik bivšeg predsjednika dr. Franje Tuđmana Ivić Pašalić, prema pisanju Nacionala, neformalni je savjetnik premijera Oreškovića, ali i čovjek koji stoji iza nekih premijerovih odluka poput one o odgodi smjene šefa SOA-e Dragana Lozančića.

Sam Ivić Pašalić rekao je da je riječ o potpuno netočnim tezama. ”Ništa od toga što je napisano ne odgovara istini. Činjenica je da se supruga premijera Oreškovića i moja supruga unatrag nekoliko godina poznaju iz crkvenih krugova i tamo se povremeno susreću. To je jedina poveznica. Premijer Orešković i ja se ne družimo niti me je ikada zvao ili tražio bilo kakav savjet od mene”, rekao je Pašalić za Jutarnji list, a prenosi N1.

Upitan bi li pristao biti savjetnik Tihomiru Oreškoviću ako bi dobio takvu ponudu, Pašalić je odgovorio: ”Nakon dr. Franje Tuđmana, premijer Orešković jedina je osoba kojoj bih, ako bi tako nešto od mene tražio, rado iznio svoje mišljenje ili savjet. Ali, da uštedim trud raznim spin-doktorima, poručujem im da ću uskoro otvoriti svoju Facebook stranicu i Twitter na kojima ću objavljivati svoja mišljenja o aktualnim političkim događajima”, rekao je Pašalić.

You may also like

0 comments