Home Hrvatska Panenić poklonio stiropor djetetu poginulih hrvatskih branitelja

Panenić poklonio stiropor djetetu poginulih hrvatskih branitelja

by Energypress.net

Ministar gospodarstva Tomislav Panenić danas je gostovao u emisiji Nedjeljom u 2 i tom prilikom kazao je da mu se “slučaj stiropor” podmeće te da nikakve krađe stiropora nije bilo.

Ponovio je kako je iz Baumaxa otišao temeljem sporazumnog raskida radnog odnosa, da bi na inzistiranje voditelja objasnio da je, kako je rekao, trakavica sa stiroporom trajala šest mjeseci, da im je stiropor smetao u skladištu i da je on, uz znanje većine ostalih odgovornih u tadašnjoj firmi, rekao da se on pokloni.

O njegovim izjavama u spomenutoj emisiji oglasio se i Most nezavisnih lista putem svog Facebook profila. ”Ministar gospodarstva, Tomislav Panenić gostovao je danas u emisiji Nedjeljom u dva.

Čovjek na čije smo uspjehe i rezultate na lokalnoj razini iznimno ponosni, svojim današnjim nastupom pokazao je da Hrvatska ima na koga računati kada je gospodarstvo u pitanju. Nastavno na očitovanje o stiroporu i optužbama da je otuđio 40 kvadratnih metara stiropora radeći u tvrtki Baumax d.o.o., ministar Panenić nije napomenuo jednu bitnu stvar. Most nezavisnih lista želi istaknuti da je ministar Panenić stiropor koji se trebao uništiti, poklonio djetetu poginulih hrvatskih branitelja za izgradnju kuće, što on iz ljudskih i etičkih razloga nije htio spominjati. Ministre, sretno! ‪#‎SamoReforme‬”, napisali su iz Mosta.

Related Posts