Panenić, Marić i Kliman razgovarali o proračunu i projektima

Ministar gospodarstva Tomislav Panenić u petak je nakon sjednice Vlade izjavio kako se na jučerašnjem sastanku o gospodarskom programu informativno razgovaralo o programima koji će se ubuduće provoditi, a ministar turizma Anton Kliman kazao je da se razgovaralo o projektima i onom što se očekuje u sljedećem razdoblju.

Na pitanje novinara što je dogovoreno na sastanku o gospodarskom oporavku koji je u četvrtak održan u Vladi, Panenić je odgovorio da se informativno razgovaralo o programima. “Razgovarali smo samo o programima koje ćemo provoditi, čuo sam onako po medijima da se nešto vrtjelo, ali imali smo samo informativni sastanak”, kratko je odgovorio.

Ministar turizma Anton Kliman kazao je da se razgovaralo o projektima i onom što se očekuje u sljedećem razdoblju, a na dnevnom redu bile su reforme i prezentacije gospodarskog programa. “Ima tu jako zanimljivih stvari i ako to uspijemo implementirati u budućem razdoblju bit će bolje”, kazao je Kliman. Što se tiče turizma, bilo je riječ o investicijama, u prvom redu o aktiviranju bivših vojnih zona u svrhu turističke industrije, dodao je.

Iz Vlade je u četvrtak nakon sastanka uz ostalo priopćeno kako se na radnom sastanku detaljno analiziralo aktualno gospodarsko stanje s mogućnošću implementacije pojedinih stavki u svaki od resora. Dogovoreno je da će članovi Vlade čiji su resori posebno naglašeni na radnom sastanku, pripremiti prijedloge za implementaciju predviđenih mjera kako bi se u što kraćem razdoblju postigli sinergijski učinci, izvijestila je Vladina Služba za odnose s javnošću.

You may also like