Ostojić na izvanrednoj ‘pressici’ žestoko oprao Bernardića

Ranko Ostojić na današnjoj je izvanrednoj press konferenciji u sjedištu SDP-a na Iblerovu trgu, dan prije drugog kruga izbora za predsjednika stranke, kritizirao protukandidata Davora Bernardića. 

”Bira se lider, onaj koji treba voditi SDP i ne može vam biti svejedno hoćete li sutra izaći na izbore ili ne. Nemojte se pokolebati, kao što ja nisam, bez obzira na svaku poruku da ne izađete, telefonske pozive da je bitka gotova, ja vam šaljem poruku: Do pobjede nema povlačenja”, rekao je Ostojić.

Dodao je kako je ove poruke htio poslati sa sučeljavanja, ali da Bernardić u ponedjeljak nije mogao biti na Otvorenom HTV-a, pa je to odgođeno za četvrtak, ali se na kraju ni to nije odgodilo. Rekao je i da se Bernardić odbio sučeliti na nizu drugih televizija.

”Ako se nisi sposoban sa mnom suočiti, kako ćeš se suočiti u daljnjoj bitci ako budeš izabran za lidera? ” upitao se Ostojić, dodajući da je najgore izbjegavati situaciju u kojoj si spreman pokazati članovima da možeš biti lider.

Bernardića je kritizirao i rekavši da je Zagreb, iako je Bernardić dugo na čelu zagrebačkog SDP-a, ostao utvrda Milana Bandića i HDZ-a.

”Ako se tako misli voditi SDP i ako je to put buduće pobjede, ja se s time ne slažem”, rekao je Ostojić.

Još je jednom poručio da ne odustaje.

”Ne da ne odustajem, nego idem po pobjedu sutra, pozivam sve članove i članice SDP-a da ni oni ne odustanu, da izađu na izbore. Ovo su važni izbori, možda čak i prijelomni za SDP. Glasajte na način da nitko ne može prisvajati vaš glas”, rekao je Ostojić, pozivajući glasače da misle svojom glavom, prenosi Večernji list.

You may also like