Home Hrvatska Orešković: Ništa još nije odlučeno

Orešković: Ništa još nije odlučeno

by Agencije

Vijest da je mandatar Tihomir Orešković potvrdio tri ministra koja je predložio Most, demantirali su u petak poslijepodne glasnogovornik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja i izvor blizak mandataru.

“Ništa nije gotovo niti je usuglašeno, niti smo razgovarali. Evo, gospodin Orešković se tek vratio iz Kitzbuehela”, izjavio je Grmoja za Hinu. “Znači sve što se pojavilo u medijima nije točno, pojavljivala su se različita imena u posljednje vrijeme, jer u biti ništa nije gotovo i taj proces je u tijeku, i razgovora i usuglašavanja”, poručio je Grmoja.
Izvor blizak mandataru ističe da je “očito počelo razdoblje puštanja balona” jer “konačna odluka naprosto nije donesena”.

Novi list i Večernji list objavili su, a neki mediji prenijeli, kako je zastupnik Mosta nezavisnih lista i načelnik općine Tompojevci Tomislav Panenić novi ministar gospodarstva, a Slaven Dobrović novi ministar zaštite okoliša. Kao nestranačka osoba, navode, novi ministar poljoprivrede bit će bivši dekan Agronomskog fakulteta Davor Romić.

Related Posts