Home Hrvatska ORAH-u nude osam mjesta u parlamentu

ORAH-u nude osam mjesta u parlamentu

by admin

Predsjednica OraHa Mirela Holy gostovala je na televiziji N1 gdje je komentirala skorašnje parlamentarne izbore te kako se njezina stranka priprema. OraH je već sada predstavio svoje izborne liste, jer kako kaže Holy, jedina su stranka koja ima razrađen koncept i samokandidiranje članova. 

Komentirala je i datum raspisivanja izbora. ”Jako puno se špekulira oko datuma. Naš stav je da se odredi fiksni datum svih izbora, i parlamentarnih i lokalnih i predsjedničkih. Ovakve manipulacije kojima si vladajući naštimavaju ‘datume’ nije dobro. Inače, mi smo za 11. mjesec”, rekla je.

Što se tiče rejtinga premijera Zorana Milanovića kaže kako su oni od početka u populističkoj kampanji, a premijer iskače iz svake paštete. ”Klasični populizam. Ipak, čini se da to donosi rezultate. Dolazi do konsolidiranja blokova”, istaknula je Holy za N1.

Objasnila je zašto se nije pridružila bivšem predsjedniku Ivi Josipoviću. ”Podržali smo ga jer je u predsjeničkoj kampanji podržao naš program. Danas on ima svoju stranku i konkurent nam je, a i davno smo rekli da na parlamentarne izbore idemo sami”, rekla je Holy.

“Nedavno se Maras u telefonskom razgovoru razbacivao brojem mandata, nudio nam je osam mjesta na listi. Po nama, politika ne smije biti grabež za vlast”, istaknula je Holy tom prilikom.

Related Posts