Nevjerojatno je što je sve Milanović u stanju izmisliti

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u petak je, reagirajući na optužbu premijera Zorana Milanovića da se “tajno u Zagrebu sastaje” sa srbijanskim premijerom Aleksandrom Vučićem, odgovorio kako je nevjerojatno što je sve čovjek spreman izmisliti i napraviti kako bi se održao na vlasti.

“Nevjerojatno što je sve čovjek spreman izmisliti i napraviti kako bi se održao na vlasti. Nakon izbora naša će vlada voditi ozbiljnu državnu politiku”, napisao je Karamarko na svom službenom Facebook profilu.

Premijer Zoran Milanović u petak je u Omišlju još jednom optužio srbijanskog kolegu Aleksandra Vučića za organizirano slanje svih izbjeglica na hrvatsku granicu u dogovoru s Budimpeštom, ali i HDZ-om. Rekao je i da je premijeru Vučiću ponudio “flotu autobusa” da se izbjeglice djelomično prevoze prema mađarskom prijelazu Horgošu, a djelomično prema Bajakovu. “Dajte mi objasnite iz kojih motiva to netko može odbiti”, zapitao se Milanović pred novinarima i odmah odgovorio: “Nećeš jer imaš motive, jer si s nekim u talu, jer razgovaraš s Budimpeštom, jer se tajno sastaješ s Karamarkom u Zagrebu, sve je to ekipica”.

You may also like