Ne prestaje zlostavljanje Aeksandre Kolarić

Još od prošlih izbora u SDP-u traje zlostavljanje komunikacijske stručnjakinje i kandidatkinje za čelnicu SDP-a Aleksandre Kolarić.

Ne samo institucionalno, ne dopuštaju joj vraćanje u stranku iako je iz nje izbačena zbog verbalnog delikta, nego i ono izvan institucionalno, koje je, kako je rekla u nedjeljnom intervjuu, predvodila “internetska bojna” odgovorna samom tadašnjem vrhu stranke. Do sada samo na društvenim mrežama, ali, čini se kako njeni zlostavljači uzimaju novu taktiku.

Danas se Aleksandra Kolarić o tome oglasila na svome Facebook statusu:

“Šokirana sam onime što mi se maloprije dogodilo.
Mislila sam zaista da je s verbalnim nasiljem i linčom na mene gotovo. Nažalost ne preza se od nicega.
Međutim maloprije sam dobila prostački, opsceni telefonski poziv na mobitel. Moj broj mobitela nije u imeniku. Osoba me tražila imenom i prezimenom i kada sam potvrdila da sam to ja počeo je prostački i lascivno vrijeđati sa seksualnim opisima
Jasno je da je ovo novo zlostavljanje kojem sam izložena posljedica mojeg javnog političkog govora i borbe za demokraciju, kao i posljedica mojeg zahtjeva da se vratim u SDPu i sudjelujem u utrci za predsjednika stranke.
Poziv sam prijavila policiji na 112 i došli su dečki na izvid. Sad s njima krećem u policijska postaju Centar da podnesem službenu prijavu.
Nisam ona koja odustaje.”

alekandra

You may also like

0 comments