Most: S SDP-om u srijedu u 15 sati u Zagrebu

Most nezavisnih lista izvijestio je naknadno o promjeni termina sastanka s predstavnicima koalicije Hrvatska raste, koji će se u srijedu, umjesto u najavljenih 19 sati, održati u 15 sati u prostorijama Mosta u Smičiklasovoj ulici. Most je najavio kako će se u srijedu u 14 sati u Šibeniku sastati i s predstavnicima Domoljubne koalicije.

Objasnili su kako su dvije velike koalicije zatražile dodatne sastanke radi usuglašavanja prijedloga koji je Most iznio na sastanku u Esplanadi u ponedjeljak. Na sastanku u Šibeniku u njihovu će timu uz predsjednika stranke Božu Pertrova biti Ines Strenja Linić i Ivan Kovačić, a u Zagrebu Ljubica Ambrušec, Nikola Grmoja i Ivan Lovrinović.

Predsjednik Vlade i čelnik SDP-ove koalicije Hrvatska raste Zoran Milanović poručio je u utorak na svojim facebook stranicama kako je cilj koalicije Hrvatska raste nastavak služenja građanima i vođenje Hrvatske u pozitivnom smjeru. “U ovim pregovorima riječ je o odgovornosti prema hrvatskom narodu, a ne o foteljama. Naš stav kao Koalicije Hrvatska raste je jasan i to sam naglasio nedavno u svom pismu Mostu. Želimo nastaviti služiti našim građanima i voditi Hrvatsku u pozitivnom smjeru rasta, reda i rada. Kao i stotine tisuća građana koji su nam ukazali povjerenje na izborima, ne želimo dopustiti povratak u kaos, krizu i nebrigu za građane. To je naša zajednička dužnost i obveza”, napisao je Milanović na svojoj facebook stranici.

You may also like