MOL osigurao kontejnere za potresena područja

Linkedin
Kako bi pomogao žrtvama potresa u Hrvatskoj, MOL je osigurao 50 mobilnih kućica i 6 sanitarnih kontejnera Sisačko-moslavačkoj županiji, području koje je najviše pogođeno prirodnom katastrofom.

MOL kao najveći strani ulagač u Hrvatskoj osjeća potrebu pomoći svim ljudima koji su sada u nevolji zbog potresa u Hrvatskoj, a posebno onima koji žive u sisačkoj regiji. Unutar portfelja je industrijski centar u Sisku, a više od tisuću radnika Grupe živi u ovoj regiji. S

toga je MOL djelovao odmah i, u suradnji s hrvatskim Ravnateljstvom civilne zaštite, dostavit će 50 mobilnih kućica i 6 sanitarnih kontejnera na područja koja su najviše pogođena prirodnom katastrofom.

Kompanije članice MOL Grupe, INA i Tifon te njihovi radnici aktivno sudjeluju u humanitarnim aktivnostima u područjima pogođenima potresom. INA je ustupila svoje skladišne prostore u Sisku lokalnoj zajednici za skladištenje humanitarne pomoći. Na maloprodajnim mjestima Ine i Tifona na području pogođenom potresom, za žurne službe koje sudjeluju u operacijama osigurana je kava i voda u boci.

INA je također pretrpjela manju štetu zbog potresa u Hrvatskoj. Istovremeno, proizvodne jedinice neoštećene su u katastrofi, pa sve Inine operacije – istraživanje i proizvodnja ugljikovodika, prerada, veleprodaja i maloprodaja – nesmetano nastavljaju s radom, objavila je MOL grupa na službenom Linkedin profilu.

You may also like

0 comments