Miroslav Šimić čvrsto stoji uz Most

Predstavnik Građanske opcije grada Osijeka (GOGO) i izabrani zastupnik Mosta Miroslav Šimić poručio je u utorak kako čvrsto stoji uz lidera Mosta Božu Petrova te kako Most nije izgubio saborskog zastupnika niti će ga izgubiti.

“Ostajem član Nacionalnog vijeća Most i kao saborski zastupnik čvrsto stojim uz Božu Petrova, a javnosti poručujem da Most nije izgubio saborskog zastupnika niti će ga izgubiti”, rekao je za Hinu Šimić, kojem je sinoć njegova stranka naredila povlačenje iz Nacionalnog vijeća Mosta nezavisnih lista. GOGO je na Facebooku objavio da je na sjednici njihovog Glavnog odbora u ponedjeljak odlučeno da se Šimić povlači iz Nacionalnog vijeća, te da kao saborski zastupnik nije ovlašten bez prethodne odluke Glavnog odbora odlučivati o suradnji s drugim strankama i davati podršku mandataru. “S tom se odlukom ne slažem jer mislim da su pojednici popustili pod medijskim, a možda i nekim drugim pritiscima. Važno je očuvanje Mosta i onih ideja za koje se on zalaže”, poručio je.

Ispričao je i što je prethodilo toj sjednici. “Jučer je održan sastanak, iako sam ja još ranije javio da na njega ne mogu doći te predložio da se održi u drugom terminu. Od 17 članova Glavnog odbora odazvalo se, koliko sam čuo od jednog sudionika, njih devet, a za takvu odluku je glasovalo njih sedam”, rekao je Šimić. Iako, kaže, to ne znači da odluka nije legalna, sam broj sudionika sastanka ipak nešto govori. Ostalo, kaže, neće komentirati jer je GOGO specifična organizacija koju je stvarao zajedno sa ljudima koje poznaje više od 20 godina te iz poštovanja prema njima pa i njegovim neistomišljenicima ne želi ulaziti u polemike.

You may also like

0 comments