Ministarstvo radi uvid u sve opcije oko preseljenja Ureda Predsjednice

Ministar državne imovine Goran Marić izjavio je u četvrtak kako njegovo Ministarstvo radi uvid u sve moguće opcije oko preseljenja Ureda predsjednice Republike, zatim će izvesti analizu i vrlo brzo dati svoje mišljenje.

Na novinarsku primjedbu kako priču o preseljenju Ureda predsjednice Republike na neku drugu lokaciju slušamo već dvije godine, Marić je odgovorio kako njegovo “Ministarstvo postoji dva mjeseca”, te je zamolio novinare da ga ne prozivaju po tom pitanju.

“Dva mjeseca je ovo Ministarstvo, Ministarstvo radi ozbiljnu analizu i radi se o vrlo ozbiljnoj situaciji, radi se o analizi sigurnosno – tehničkih uvjeta. Ispitat će se sve moguće opcije i pisano će se očitovati Uredu Predsjednice”, pojasnio je ministar državne imovine.

Upitan o Savjetu za INA-u, te po kojim se kriterijima u Ministarstvu ravnaju s obzirom da se zna da postoje prijepori između Mosta i HDZ-a i unutar samog HDZ-a oko modela”, Marić je odgovorio kako “ne postoji prijepor oko toga”. “Oko toga se raspravlja na Savjetu i rade se vrlo konstruktivne radnje”, rekao je.

Dodao je i kako nema nikakvih novosti vezano za Cimos.

(Agencije)

You may also like