Home Hrvatska Milijan Brkić: Institucije neka utvrde je li Crnoja prekršio zakon

Milijan Brkić: Institucije neka utvrde je li Crnoja prekršio zakon

by Agencije

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić izjavio je u srijedu da će državne institucije tek utvrditi je li novi ministar branitelja Mijo Crnoja prekršio zakon.   Na upit hoće li Crnoja i dalje biti ministar nakon medijskih tvrdnji da je prijavio lažnu adresu stanovanja zbog izbjegavanja plaćanja prireza Gradu Zagrebu, Brkić je novinarima pred Banskim dvorima rekao da po njegovim saznanjima hoće.

Također je oštro uzvratio novinarima na pitanje kako to da se ne odriče Crnoje bez obzira na njegovo kršenje zakona protupitanjem “jesu li oni suci ili što”.

Je li netko prekršio Zakon o prebivalištu tek trebaju utvrditi institucije Republike Hrvatske, rekao je Brkić. “On je moj prijatelj, on je moj suborac, ali ako je netko kršio zakon, pa da je i rođeni brat, mora odgovarati pred zakonom”, kazao je. Prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko najavio je u utorak da će razgovarati s ministrom branitelja Mijom Crnojom o medijskim tvrdnjama da je prijavio lažnu adresu stanovanja i, ako je nešto pogriješio, sigurno će biti sankcioniran.

Related Posts