Milan Bandić zna tko će biti ministar, ali ne smije reći

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u utorak kako on već zna tko će biti novi ministar branitelja, ali to ne može reći jer “ne bi bilo fer prema kolegama”. Na novinarsko pitanje koga bi podržao kao ministra branitelja Bandić je odgovorio da će to biti “onaj kojega dogovori koalicija, jer odlučivanje o tome treba prepustiti stožernoj stranci, HDZ-u, da iznjedri svojeg kandidata”.

Izrazio je žaljenje zbog svega što se dogodilo s Milijanom Brkićem, koji je povukao svoju kandidaturu, poručivši kako on već zna tko će biti novi ministar, “ali to ne mogu reći jer ne bi bilo fer prema mojim kolegama”.

Novinari su Bandića pitali i kako komentira novu naslovnicu lista Nacional, koji tvrdi da su njegovi suradnici zastrašivali svjedoke USKOK-a, na što je on odgovorio kako ne zna ništa o tome, te pozvao novinare da “umjesto da pišu, prijave”. “Ja do sada nisam imao nesreću da mi netko prijeti, a još manje da sam nekom drugom prijetio, niti ljudi iz mog miljea, to nije moj stil”, kazao je Bandić. Istaknuo je kako ne vjeruje u to, ali “ako je netko to radio, neka odgovara”.

You may also like