Mikulić: Podržavam sve što je rekao Karamarko

Saborski zastupnik HDZ-sa i predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Andrija Mikulić izjavio je u ponedjeljak kako nitko, osim članova i vodstva HDZ-a, neće raditi reda u toj stranci te poručio kako podržava ono što je rekao čelnik te stranke Tomislav Karamarko.

“HDZ je najjača politička opcija u RH što je pokazala na svim proteklim izborima i nitko, osim članstva i vodstva, neće raditi reda u HDZ-u. U demokraciji svatko ima pravo na svoje mišljenje, može ga iznosti ali mora biti isto tako svjestan da se za to mišljenje i donošenje odluka snosi odgovornost. Pozvao bih sve da se sjete da su preuzeli odgovornost onog trena kada ime je hrvatski narod dao podršku za obavljanje bilo koje izvršne funkcije u ovoj državi”, rekao je Mikulić u uoči svečane sjednice Hrvatskog sabora upitan mogu li HDZ i Most zajedno u Vladi.

“U subotu je bio izborni sabor HDZ-a, izabrano nam je novo vodstvo i vidjeli ste ljude koji su dobili povjerenje, a ono što je rekao predsjednik HDZ-a gospodin Karamarko apsolutno podržavam. Ne vidim tu nikakav problem, mi smo najjača politička opcija u RH”, rekao je Mikulić komentirajući Karamarkove riječi kako lider Mosta Božo Petrov više neće biti dio Vlade.