Melčić prozvao Milanovića što se miješa u izbor predsjednika SDP-a

Poraz na parlamentarnim izborima i najavu odlaska Zorana Milanovića s čela SDP-a nakon 10 godina u HRT-ovom Studiju 4 komentirao je dugogodišnji član zagrebačkog SDP-a i kritičar aktualnog vodstva stranke Marko Melčić.

Bilo je jasno da će SDP izgubiti i da će Milanović morati otići, kazao je Melčić. Već u prvoj stvari u kojoj je rekao da se neće miješati, u izbor nasljednika, on laže, kazao je. Zašto Milanović gura Ranka Ostojića. Zato jer mu je on pomagao u provođenju represije nad članovima, a i nečlanovima SDP-a, njegovih političkih protivnika, rekao je Melčić. Na pitanje je li i nad njim bilo represije, odgovorio je: Je. Ali ja sam tu nebitan, znate.

Kazao je i da je afera Medison zataškana. Dok je tamo njegov prijatelj Cvitan dotle se istrage protiv obitelji Milanović zaustavljene. Dodao je između ostalog i da nije siguran hoće li se pokrenuti istrage. Melčić je govorio i o najavama za kandidature za predsjednika SDP-a. Smatra da je Rajko Ostojić najkvalitetniji kandidat. Ranko Ostojić potpuno je neprihvatljiv, a Tonino Picula nije veliki radnik, kazao je za HRT.

You may also like

0 comments