Home Ekonomija Mario Strinavić smatra: Novi zakon o osobnom bankrotu je jedna velika ovrha

Mario Strinavić smatra: Novi zakon o osobnom bankrotu je jedna velika ovrha

by admin

Već uništenim ljudima, stavlja se dodatna omča oko vrata i steže. Model kušnje i slične postavke ukazuju da je riječ o istom kažnjeničkom modelu kakvog Orsat zapravo povodi sve vrijeme dok vodi ministarstvo pravosuđa. Naglašava Mario Stiinavić, glavni tajnik Udruge Blokirani i dodaje. 

“Vi ste kao dužnik, krivi za sve i treba vas oguliti do kraja. Jedinog eventualno dobrog u tom zakonu na hrv način bude činjenica ako u zakon stave odredbu da u osobni stečaj ne možete ako sami niste suglasni. ako o tome bude odlučivao vjerovnik, tada je za 330 000 ljudi to put u pakao. Orsat Miljenić nije nikada preuzeo odgovornost za loš Ovršni zakon, za blokade, i kamatarenje FINE za sto je imao 3 -4 godine vremena dok je bio na vlasti. Oni su naprosto “naštelani” na neustavnost i ponižavanje slabijih od sebe”, kaže Strinavić.

Ovo je sigurno Vlast koja kao socijaldemokratska ali provodi vrlo staljinističku politiku omalovažavanja prava slabijih i nemoćnih, njih 300 000 blokiranih, nezaposlenih, starih, bolesnih, po psihijatrijskim ustanovama, pred suicidalnima…To će se Vladi obiti o glavu. Uskoro. No u međuvremenu,oni kao roboti, isto kako je to obradovala i Vlada Jadranke Kosor, na kraju mandata svjesni da gube zabijaju zadnje čavle u lijes hrvatske opstojnosti i mirnog, svrsishodnog života Svim Vladama, koje imaju međunarodni rejting smeća i unutrašnju ocjenu 2, pred izbore bi trebalo zakonom zabraniti da na kraju mandata uvode zakone”, zaključuje Strinavić.

Related Posts