Kupuje li INA benzinske crpke u Crnoj Gori

Poduzetnik iz Republike Srpske Gordan Pavlović pregovara s hrvatskom naftnom kompanijom Inom o prodaji pet benzinskih pumpi u Crnoj Gori koje su do svibnja ove godine bile u vlasništvu crnogorske kompanije Vuk Petrol, potvrđeno je crnogorskom dnevniku Vijesti iz nekoliko izvora.

Pavlović je u svibnju ove godine od obitelji Vukšić preuzeo pumpe Vuk Petrol u Tivtu, Kotoru, Bijelom Polju, Mojkovcu i na izlazu iz Podgorice, izmirio obaveze prema Crnoj Gori, napravio rebrending proizvoda koji su nazvani Pavgord i već neko vrijeme pregovara s Inom. ′Ima tu priče, ali još ništa konkretno′, kazao je Vijestima Pavlović.

Najveća su vrijednost bivših pumpi Vuk Petrola atraktivne lokacije i prateći objekti, posebno u Tivtu i Kotoru. Ako ih Ina preuzme, imat će ukupno šest pumpi u Crnoj Gori plus plinaru u Tivtu, kojom sada upravlja s jednom benzinskom pumpom.

Direktor kompanije Ina Crna Gora Zoran Obradović kazao je Vijestima da s Pavlovićem nije zaključen nikakav ugovor. On je potvrdio da su zainteresirani za širenje poslovanja u Crnoj Gori tijekom 2017. godine.

You may also like