Kujundžić: Agencije imaju tarifu za ulazak u istraživanje

Predsjednik Hrvatske zore Milan Kujundžić poručio je u utorak kako je tvrdnja da će njegova stranka postizborno podržati šefa SDP-a Zorana Milanovića zlonamjerna laž, te ustvrdio da su agencije za ispitivanje javnog mnijenja od Hrvatske zore tražile 35.000 kuna kako bi ih uključili u istraživanje.

“Milanovića ni u kojem slučaju nećemo postizborno podržati, a Tomislava Karamarka skoro pa nikada”, rekao je Kujundžić na konferenciji za novinare dodavši kako Hrvatska zora na izbore izlazi “bez trgovine i fige u džepu”.

Nikada, kaže, neće podržati ljude koji su neuspješni, a takva je bila aktualna Vlada tijekom svog mandata. “Ovo što tijekom zadnja dva mjeseca izgovaraju pozitivne stvari služi samo kupovini glasova”, smatra Kujundžić.

Program koji nudi Hrvatska zora zasniva se na svijesti, dostojanstvu i odgovornosti naroda, a radit će na stvaranju uređene države u kojoj se zakoni ne mijenjaju kako kome treba. Kazao je i kako nije dovoljno samo govoriti o mladima, a da njegova stranka na tom pitanju i radi pokazuje činjenica što su u sedmu izbornu jedinicu stavili samo mladež.

Kujundžić je novinarima također rekao da su agencije, koje nije htio imenovati, od njega tražile 35.000 kuna da bi Hrvatsku zoru uvrstili u istraživanje javnog mnijenja. “A ako hoćete na njihovoj listi pet ili sedam posto, onda to ima drugu cijenu”, ustvrdio je Kujundžić.

You may also like