Kristijan Drinković: Hrvatskoj nedostaje knjiga o Start Up-ovima u IT sektoru

Tragom vijesti kako je u pripremi knjiga o društvenim mrežama i Start Up-ovima u IT sektoru upitali smo autora da nam predstavi projekt:

“Društvena mreža je vrsta internetskog servisa, koji se najčešće javlja u obliku platforme, prozora ili web-stranice. To je internetski prostor, koji služi za međusobno povezivanje korisnika. Danas postoje stotine ovakvih servisa, a među najpoznatijima su: Facebook i Twitter. Knjigu koja će uskoro ugledati svjetlo dana posvetio sam upravo IT sektoru sektoru koji ne prepoznaje granice i koji dnevno može raditi za klijenta u Sloveniji ili Sad-u. Radni naslov knjige je “Start Up u IT Sektoru” u njoj će biti objedinjeni svi Hrvatski startupi ali i oni koji još nisu pronašli svoje mjesto pod suncem”, rekao je za naš portal Kristijan Drinković.

Kristijan Drinković pokretač je nekoliko Start Up-ova u IT sektoru, a osobito se istaknuo kao pokretač korisničke aplikacije Njummy, koja pomaže korisnicima restorana u odabiru i usporedbi cijena restaurantskih objekata.

12084066_789938494449647_1635568053_n

You may also like