Komadina pozvao neka se glasuje za Bernardića

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina pozvao je u srijedu članove stranke da na predstojećim izborima za predsjednika SDP-a svoj glas daju potpredsjedniku stranke i čelniku zagrebačke stranačke organizacije Davoru Bernardiću.

“Pozivam sve kolegice i kolege koji su na prošlim unutarstranačkim izborima glasali za mene, a i one koji tada nisu, ili nisu izašli na izbore, da na ovim izborima svoj glas daju kolegi Davoru Bernardiću”, poručio je Komadina sa svoga Facebook profila.

Bernardića je opisao kao mladog, obrazovanog i energičnog političara, koji ima “prijeko potrebno stranačko i političko iskustvo”. “U posljednja dva mandata je potpredsjednik SDP-a i predsjednik naše najveće organizacije SDP Zagreb. Zalagao se, zajedno sa mnom i mnogim našim kolegicama i kolegama, za demokratizaciju i decentralizaciju. SDP-u su potrebne programske i organizacijske promjene! Svi smo mi SDP”, istaknuo je.

Komadina je na prošlim unutarstranačkim izborima za predsjednika SDP-a u travnju ove godine izgubio od Zorana Milanovića, koji je nedavno najavio da se, zbog izbornog poraza na parlamentarnim izborima, neće ponovno kandidirati za čelno mjesto u SDP-u.

You may also like

0 comments