Kolmanov je govor neprimjeren javnoj komunikaciji

Glasnogovornik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja odgovorio je na komentar, kojeg je u utorak na svome Facebooku objavio glasnogovornik HNS-a Igor Kolman, navevši da Kolman koristi rječnik koji je potpuno neprimjeren javnoj komunikaciji.

Glasnogovornik HNS-a Kolman na svom Facebook profilu napao je glasnogovornika Mosta Grmoju koji je danas kazao da je SDP-u u pregovorima najveći uteg HNS. “Drago mi je da je ovaj sitni šovinista i politički nasilnik sa školskog igrališta, koji je ispao iz torbe Željke Markić i bog te pitaj koga još, prepoznao HNS kao glavni problem u ostvarivanju njihove klerikalno-policijske političke platforme”, napisao je Kolman na Facebooku o Grmoji. “Koji put oni koji te ne vole puno više govore o tebi od onih koji te vole”, naveo je Kolman na Facebooku

“Gospodin Igor Kolman, nažalost, koristi rječnik koji je potpuno neprimjeren javnoj komunikaciji. Takvim niskim napadima govori samo o sebi. Vjerujem kako je to posljedica nervoze koja je zahvatila cijeli HNS, očito su ta klijentelistička stranka i privatni interesi njenih istaknutih članova kamen spoticanja koji sprječava koaliciju Hrvatska raste da se pridruži reformskoj Vladi koju predlaže Most nezavisnih lista”, naveo je Grmoja.

You may also like