Kolarić: Umjesto što se bave mojom tvrtkom neka se pozabave blagajnom SDP-a

Tijekom današnjega dana medijima su dostavljena anonimna pisam o tvrtkama Aleksandre Kolarić, ugledne stručnjakinje za odnose s javnošću i disidentice SAD-a. Njen komentar na takve postupke donosimo u cijelosti:

“Od 2002. radim u gospodarstvu. Ne živim od politike, nego od svojeg znanja i stručnosti. Nekad ide lakše, nekad teze, ali radim i gradim posao i karijeru. Zadnjih godina bilo je nešto teze nego ranije. Suprotstaviti se javno premijeru, najmoćnijem čovjeku u državi, uvijek ima posljedice. Naročito u nesređenoj državi, naviknutoj na zloupotrebe, kao što je naša.

Tako su mi Milanovićevi dečki, dok su bili na vlasti, npr. zvali klijente iz realnog sektora i pristojno ih upozoravali da bi im bilo pametno da prestanu sa mnom poslovati. Izgubila sam nekoliko klijenata zbog njihovih prijetnji. Međutim za ljude koji znaju i hoće raditi na tržištu uvijek ima posla. Poslovna šteta koju sam pretrpjela je cijena koju čovjek s političkim integritetom mora biti spreman platiti.

Nakon toga su pokrenuli protiv mene linč na društvenim mrežama, s najprimitivnijim prostaklucima, hranjenim bolesnom mržnjom. Linč je prestao tek nakon što su glavni akteri bili izloženi snažnim medijskim kritikama.

Danas, kad više ne mogu prijetiti s ministarskih stolaca, dečki su spali na to da šalju novinarima “anonimna” pisma o meni. Posljednjih dana u mnoge redakcije je tako stiglo anonimno pismo koje, bez ijedne indicije, a kamoli dokaza, blati mene i moju tvrtku. Posao, kao i uvijek do sada, radim transparentno, odgovorno i etički.

Umjesto da dilaju moje poslovne ugovore, pri tome me bijedno klevećući, bilo bi im pametnije da malo dublje pogledaju u blagajnu SDP-a i zatraže detaljno financijsko izvjesće od predsjednika i tajnika stranke”, napisala je na Facebooku.

 kolaric

0 comments