Kolarić: Linče prestaje kad Ranko Ostoji podigne glas

Aleksandra Kolarić ponovno je izložena prijetnjama, kako kaže, zbog svojeg političkog djelovanja i najave da će se vratiti u stranku te kandidirati za mjesto predsjednika SDP-a.

Gostujući u HRT-ovom Dnevniku 3 Kolarić je potvrdila da je već duže vremena izložena vrijeđanju na facebooku, a zatim je to prošli tjedan preraslo u pravi verbalni linč na društvenim mrežama. Sad je pak uslijedio zastrašujući poziv s prijetnjom. Pitam se što je slijedeće? Je li slijedeće ono što se dogodilo gospođi Jadranki Kosor kada joj je nepoznati muškarac došao pred vrata ili je sljedeće udarac na cesti ili nešto slično, kazala je.

Čvrsto vjerujem da članovi SDP-a niti bivše vodstvo nemaju veze s ovim današnjim događajem zastrašivanja i telefonskim prijetnjama. No s druge strane sve je uslijedilo nakon što sam ukazala na političku odgovornost cjelokupnog vodstva za izborni debakl i pogrešne političke odluke, izjavila je Kolarić.

Osvrćući se na odluku Predsjedništva HSS-a da će dati 100 dana potpore vladi Andreja Plenkovića a potom će biti oštra oporba, kazala je između ostalog da je to bila trgovačka koalicija.

Podsjetimo, Kolarić je prošli tjedan bila izvrgnuta porugama i prostačkom vrijeđanju na društvenim mrežama, a ovaj put uznemiravali su je telefonski pozivi. Oko 14.30 bila je u zagrebačkoj Policijskoj postaji Centar kako bi dala iskaz.

Linč je prestao onog trenutka kad je Ranko Ostojić pozvao da se prestane s vrijeđanjem. Međutim, posljedice tog verbalnog nasilja kojem sam izložena traju i dalje. Danas sam dobila prijeteći telefonski poziv opscenog sadržaja, izjavila je popodne za Hrvatski radio.

Smanjio se linč, međutim to je sad dignuto na višu razinu i krenulo se na telefonska zastrašivanja, vrijeđanja i prijetnje. Broj s kojeg je poziv stigao nije se očitao na telefonu, ne znam tko je vlasnik tog broja. Nazvala sam 112, prijavila uznemiravanje i dečki iz policije otpratili su me u policijsku postaju. Šokirana sam ovime što se događa zbog mojeg javnog političkog angažmana, dodala je.

You may also like

0 comments