Karamarko: Reiner je i dalje naš kandidat za predsjednika Sabora

Tomislav Karamarko nakon sastanka s Božom Petrovom i predstavnicima u MOST-a rekao je da je akademik Željko Reiner i dalje HDZ-ov prijedlog za predsjednika Sabora.

“Mi sutra u pola 9 imamo klub. Saslušali smo prijedloge, razgovarali smo o konstituiranju Sabora, razgovarali smo o mogućnosti stvaranja Vlade kroz neko vrijeme. Sutra imamo klub, sve te probleme, i Sabor i Vladu, ja stavljam u isti paket koji ja moram riješiti sa svojim kolegama iz stranke. Mi imamo predsjedništvo ovih dana zbog togam, imamo Nacionalno vijeće”, rekao je Karamarko.

Komentirao je i nagađanja o predsjedniku Sabora. “Razgovori su bili dobri, mislim da je to jedan progres. Sutra ćemo razgovarati, ništa ne donosimo samostalno. Gospodin Reiner je naš kandidat, mi smo ga nominirali i to je naše pravo, sutra ćemo razgovarati, mislim da je to demokratski. Oni su nam rekli što misle da je dobro. Sutra će točka dnevnog reda biti i Podolnjak. Nije dobro, gubimo vrijeme, mi inzistiramo da ne bude novih izbora, to je 120 milijuna nepotrebnog troška za ionako osiromašenu državu”, zaključio je Karamarko.

You may also like