Karamarko: Imamo veće prijoritete nego li je preseljenje

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko poručio je u četvrtak kako postoje veći prioriteti od preseljenja raznih ureda, istaknuvši kako o tome treba odlučiti struka nakon simulacije troškova i analize svih čimbenika, a ne da to bude prostor za politička licitiranja i zabavljanje medija.

“Ne znam kako se jedna marginalna opaska o mogućim lokacijama za rad Vlade pretvorila u prvorazrednu političku temu. Trenutno imamo puno važnijeg posla od preseljenja raznih ureda. Treba zaustaviti iseljavanje mladih ljudi iz Hrvatske, obuzdati rast javnog duga, pokrenuti proizvodnju i ostale gospodarske aktivnosti, povećati zaposlenost i standard, pomoći najpotrebitijima”, napisao je Karamarko na svom Facebook profilu.

Poručio je kako uredima u kojima rade oni koji upravljaju državom treba pristupati racionalno, a seliti se treba samo ako to znači iste ili bolje uvjete za rad i manji trošak. “Zato je najbolje da o tome odlučuje struka, nakon simulacije troškova i analize svih drugih čimbenika, a ne da to bude prostor za politička licitiranja i zabavljanje medija. Poglavito ne u ovako teškoj gospodarskoj situaciji”, naglasio je Karamarko.

Moguće preseljenje Vlade u “kockicu” na Prisavlju najavio je u medijima predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u sklopu prijedloga da se Ured predsjednice Republike preseli u Banske dvore, a Vlada premjesti u nekadašnju zgradu Centralnog komiteta Saveza komunista Hrvatske.

You may also like

0 comments