Home Hrvatska Kada je to uvaženi odvjetnik dobio licencu arbitriranja?

Kada je to uvaženi odvjetnik dobio licencu arbitriranja?

by Petra Rajković

Prije dva dana na svojoj je stranici društvenih mreža uvaženi odvjetnik Luka Mišetić prozvao ovaj portal skupinom insinuacija, pokušavajući nas osramotiti. Povod mu je dala objava mišljenja Gordana Malića o Zoranu Milanoviću i jednoj večeri. Na društvenim mrežama se razvila opsežna polemika u kojoj ne želimo sudjelovati, objavljujemo tek poruku koju je na svom profilu objavio, tim povodom, urednik ovog portala.

“Red je da nešto kažem. Jučer je uvaženi odvjetnik Luka Mišetić napao Energypress tvrdeći da smo suradnici jednog bivšeg političara i jednog konzultanta te kako portal financira strana kompanija koja ga putem istoga napada.

Sve zato sto sam prenio fb status Gordana Malića o Zoranu Milanoviću. Dopuštam, naslov u kojem je bilo njegovo ime, bio je pretjeran, no tekst ga se i nije pretjerano ticao. U maniri propalog PRa za kojega se priča kako sada radi u uredu L. Mišetića, uvaženi je odvjetnik, umjesto odgovoru, pristupio insinuacijama i sramoćenju. Mene, kao direktora i urednika, nikada nije sram kada surađujem s gospodarskim subjektima. Samo, uvaženi je odvjetnik promašio. Nas portal, EnegyPress, surađuje s brojnim energetskim tvrtkama, od kojih su neke cak i suprotstavljene onoj, u njegovu statusu, insinuiranoj.

Hipotetski, kada bismo i imali nešto s insinuacijama, ne bih se opravdavao Luki Mišeticću. Naime, nisam još zamijetio kada je uvaženi odvjetnik dobio licencu za arbitriranje u ekonomskim procesima?!

Bez obzira na to sto mu je glavni posao vezan uz državni proračun. Ili možda misli da privatne i kompanije izlistane na burzi s kojima mi surađujemo daju nelegitiman novac iz kojega plaćamo porez kako bi se njegove usluge (o kojima me nitko nije ništa pitao) platile i od našega novca? To sto smatra opskurnim privatni medij koji ga u konačnici placa, vise govori o uvaženom odvjetniku nego o meni ili Energypressu.

P.S. Sve u svemu, uvaženi odvjetnice, pošaljite odgovor Malicu na redakcijski mail, ili sastavite pristojan fb status (u kojem ne vodite rat protiv mog medija) i ja cu objaviti. Uvjeravam vas. Mi informiramo, a u ratovima u kojima smo sudjelovali, nikada ih mi nismo pokrenuli”, napisao je na svom Faceook profilu Ivan Brodić.

Related Posts