Jandroković: HRID je neozbiljan politički projekt

‘Nisam zabrinut zbog toga što Prgomet osniva HRID’, kazao je Gordan Jandoroković našoj reporterki pri ulasku u središnjicu HDZ-a uoči novog kruga pregovora HDZ-a s Mostom. ‘Nisam zabrinut nimalo jer su neuvjerljivi, Prgomet je već pokazao da je nevjerodostojan, i taj projekt nema nikakvog smisla’, rekao je Jandroković reporterki Nikolini Zavišić komentirajući za danas najavljenu osnivačku skupštinu Hrida.

Podsjetimo, udruga Hrvatska inicijativa za dijalog (HRID) održat će u ponedjeljak u Zagrebu skupštinu u vezi s najavljenim osnivanjem stranke. Bivši član Nacionalnog vijeća Mosta Drago Prgomet najavio je da će njegova udruga Hrid, s kojom je sudjelovao na prethodnim parlamentarnim izborima u sklopu platforme Most nezavisnih lista, nastaviti svoj rad kao politička stranka.

Stranka Hrid nastavit će raditi u okviru političke platforme Most koji, istaknuo je Prgomet, ima njihovu apsolutnu potporu sve dok se zalaže za reforme poput javne uprave, teritorijalnog ustroja i visokog obrazovanja. Udurga Hrid je osvojili tri saborska mandata na listi Mosta u prvoj izbornoj jedinici.

You may also like