Ivo Josipović neće ući u SDP

Zagreb – U Uredu predsjednika danas poslijepodne održat će se primopredaja dužnosti između predsjednika Ive Josipovića i izabrane predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. “Osjećam se dobro, lijep je dan. Obavljam zadnje poslove i pripremam se za nove”, rekao je Josipović posljednjeg dana na Pantovčaku.

Komentirao je kako će teći današnja primopredaja vlasti. “Resorni savjetnici će se naći i razgovarati. Ja ću razgovarati s predsjednicom. Nema potrebe za savjetima, želim joj puno sreće”, istaknuo je predsjednik na odlasku. Ranije ovog tjedna Josipović je najavio kako će se primopredaja održati bez prisustva novinara. “To su se timovi dogovorili, nema potrebe to snimati. Tako su timovi dogovorili. Mi ćemo si stisnuti ruku s vama ili bez vas”, objasnio je Josipović.

Osvrnuo se i na poziv premijera Milanovića da se vrati u SDP. “Hvala mu na pozivu. Ja sam pripremao reformski paket, a SDP ne želi reforme. Nema potrebe da ulazim u SDP da statiram politici koja nije dobra”, zaključio je Josipović.

You may also like